Bäcklunda

Sveriges snabbaste kök?

Bäcklunda kök är ett kökskoncept som erbjuder kunden ett enkelt sätt att köpa kök. Bäcklunda grundades 2015. Köken produceras i Danmark och är ett prisvärt och tryggt alternativ. Köken lagerförs på vårt centrallager i Örebro, vilket gör att vi garanterar snabba leveranser. Givetvis kan du även bygga din praktiska tvättstuga med Bäcklunda.

Bäcklunda levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Genom att göra en del av arbetet själv finns det pengar att spara. Dessutom följer det alltid med tydliga instruktioner som visar hur skåpen ska monteras.

Boka möte med oss

Har du några frågor rörande våra kök? Eller vill du ha hjälp att rita och designa ditt nya kök? Vi hjälper gärna till kontakta en av våra köksdesigner så bokar vi ett möte i affären eller genom ett hembesök

Bäcklunda Balans Grå Matt

bäcklunda kök balans

Bäcklunda Stabil Vit Matt

bäcklunda kök stabil vit

Gör det själv-guide

Allt är enkelt när du vet hur du ska göra och vi tycker att det ska vara enkelt att byta kök. Därför har vi gjort en guide som förklarar hur du ska gå till väga. När du köper ett kök från Bäcklunda kan du göra allt själv, men ibland kan det vara skönt med lite hjälp på vägen. Hos oss kan du själv välja vilka delar du vill ha hjälp med och vad du vill göra själv.

1. Mäta

Steg ett när Ni planerar att köpa ett nytt kök är att mäta. Vilket inte är särskilt svårt men det är viktigt att det blir rätt. Det som behöver mätas är rummets längd, bredd och höjd, väggarnas vinklar samt fönster och dörrar och deras placering. Kom ihåg att även markera ut vatten och avlopp.

2. Planera

När Ni planerar ert kök, börja med att skriva ner vad ni gillar med ditt nuvarande kök och vad ni vill förändra. Här kan ni börja planera köket, låt er inre designer komma fram och din fantasi få flöda. Genom att ta med ritningen till våra designers, så hjälper de till med att rita upp köket i vårt ritprogram. Du får med dig 3D-bilder, produktlista och offert för att du ska kunna fundera hemma i lugn och ro.

3. Beställa

När Ni är nöjda med planeringen av ert kök är det dags att beställa. Då är Ni välkomna till vår butik. Tillsammans med er går vi igenom ritningen och ser till att allt beställs enligt era önskemål. Önskar Ni vitvaror eller servicetjänster, ordnar vi även det.

4. Leverans och montage

Både köket och vitvarorna kan levereras hem till er eller till vår butik. Köket levereras i platta paket som är enkla att lasta och frakta. Om Ni önskar köket och vitvarorna levererade hem till er tillkommer en extra kostnad. Bäcklunda är producerat för att Ni ska kunna montera det själv och levereras med tydliga instruktioner. Köket kommer omonterat i platta paket. Om Ni vill kan vi montera köket åt er. Extra kostnad tillkommer för montage.

6. Finansiera

Hos oss finns det alltid möjlighet att delbetala ert nya kök. Prata med någon av våra säljare i butiken.

Bäcklunda Trygg Ram

bäcklunda kök trygg

Bäcklunda Funka Vit slät

bäcklunda kök funka

Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken