Luftvård & Värme

Service av din AC och luftvärmepump

Vi på Elon Axel Karlssons både underhållsservar och servar din luftvärmepumpar och AC. Skulle du få ett fel eller driftstörning är det bara att kontakta oss! Du når oss via telefon, i vår butik eller via kontaktformuläret här nedan. Vid normal användning behöver du också se över din luftvärmepump med underhållsservice var tredje år. Vi har auktoriserad service på de värmepumpsvarumärken som vi säljer, men löser så klart underhållsservice på de flesta luftvärmepumpar.

Luftvärmepumpar brukar i princip vara i drift hela året och varje dygn cirkulerar de husets inomhusluft ett par gånger genom inomhusdelen. Tillslut blir det mycket damm och fett som försämrar pumpens möjligheter att ge ifrån sig varm och kall luft. På underhållsservicen rengör vi bland annat kondensor-paketet på inomhusdelen, så att den blir som ny och åter igen får tillbaka sin forna funktion. Vi ser även över felkoder och går igenom ett par andra punkter.

En underhållservice kostar 1695:-

Boka service

Vill du bli kontaktad av oss?

Skriv kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid så snabbt som möjligt. Om du har ett fel på din produkt, skriv gärna så noggrant som möjligt hur felet uppenbarar sig.

Har du även det artikelnummer eller typlapp som står på din luftvärmepumps innerdel eller utomhusdelen underlättar det för oss. Ofta sitter den etiketten på ena sidan av din innerdel (vägghängd eller golvmodell).

 


Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken