Vitvaror

Tillsammans med våra servicepartners utför vi service av vitvaror under garantitid på Bosch, Siemens, Whirlpool, Miele och Canvac. Efter garantitid utför vi även på alla andra märken efter att garantitiden gått ut. Efter att du skickat in din förfrågan via formuläret återkommer vi oftast till dig redan nästa vardag. Det går även bra att ringa oss på 054-53 04 01.

Vissa märken har egen serviceorganisation som utför servicen under garantitiden. Är din vitvara av ett annat varumärke än de angivna ovan, hittar du mer information om service på Elon.se

Boka service av din vitvara

Kontakta vår servicepartner

Beställ reservdel

Här kan du beställa reservdelar till dina vitvaror. Varje vitvara har en typlapp eller etikett med nummer på. Det numret är unikt på varje vara och sitter på framsidan, så att du inte behöver flytta på din vara eller montera ner något för att komma åt den.

Innan vi beställer din reservdel återkommer vi till dig med pris eller bilder på din reservdel, för att försäkra oss om att det blir rätt. Vi får leverans av reservdelar en gång i veckan och du betalar ingen leveranskostnad. Är det bråttom med din reservdel går det självklart att lösa med snabbfrakt.

Skriv i så mycket information från etiketten som möjligt i kontaktformuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.


Hitta etiketten på din vitvara

Kyl- & frysskåp

I kombinerade kyl-/frysskåp brukar etiketten sitta längst upp eller gömt av grönsakslådan. I frysskåp hittar du den troligtvis längst upp eller längst ner, bakom lådor på skåpets bakre vägg. I kylskåp brukar den sitta bakom grönsakslåda eller uppe i skåpet.

Ugn & inbyggd microvågsugn

I ugn eller inbyggd microvågsugn finns etiketten på luckan eller dolt av luckan.

Inbyggnadshäll

Lyft och titta under din inbyggda spishäll.

Tvättmaskin och torktumlare

I tvättmaskiner och torktumlare brukar etiketten sitta dolt bakom luckan eller på luckan.

Fläkt & fläktkåpa

På din fläkt eller fläktkåpa sitter etiketten uppe under fläktfiltret eller under lampglaset.

Diskmaskin

På din diskmaskin är etiketten placerad i anslutning till luckan eller på chassit på luckan. Etiketten består antingen av stansad plåt eller en klisteretikett.

Välkommen till Elon Gräsdalen

Välkommen till Elon Axel Karlssons i Karlstad, troligen Sveriges trevligaste Elon-butik. Du hittar vår butik på Gräsdalen, bredvid köpområdet Bergvik. Affären är 800 kvadratmeter stor och rymmer en stor och fin utställning med det senaste inom vitvaror, småel, kök, robotgräsklippare, vanliga gräsklippare, luftvärmepumpar och element.

Vi har ett eget lager i vår butik, men skulle din produkt vara slut så kan vi snabbt få in en ny från vårt centrallager i Örebro. Vi erbjuder även installation på alla våra varor och produkter, så vi ser så klart även till att du får din produkt hemkörd. Vi tar även med din gamla produkt och ser till att den lämnas in till återvinning.

Läs mer om butiken